Persoonlijk bloeitraject


“Met je hoofd, hart en handen!”

Voor wie?
Iedereen die beter wilt meeswingen in de dans van het leven. De levenskunst begrijpen. Mensen die op zoek zijn naar zingeving. Én dat willen doen door middel van het creatief zijn en het beeldend werken. De vragen kunnen heel divers zijn. Voorbeelden van vragen zijn:
– Ik ben een dierbare verloren of ben op een andere manier iets of iemand verloren (zoals werk), hoe kan ik in mijn leven hier beter mee leren omgaan?
– Ik ben net met pensioen en zou graag meer verdieping willen, door op een andere manier te kijken naar het leven. Via de kunst en de filosofie.
– Ik ben niet tevreden meer in mijn werk, hoe krijg ik beter inzicht in mijn kwaliteiten, waarden en dromen? En hoe zet ik hierin liefdevolle stappen?
– Ik heb het gevoel dat ik vast zit altijd weer dezelfde (denk)patronen, hoe kan ik meer in een creatieve flow komen?
– Ik ben een beetje druk en gestresst, en ben toe aan ontspanning, kun je mij hierbij helpen door middel van een persoonlijk ‘mini retreat’?

Wat ga ik doen?
Ik werk graag intuïtief en ervaringsgericht. In mijn sessies zet ik het beeldend werken in. We gaan samen schilderen, tekenen, kleien en schrijven. Met hoofd, hart en handen. Het is ook mogelijk om op een speelse, creatieve en praktische manier te filosoferen in de natuur.

Duur en tarieven
Ik werk graag met een traject op maat. Normaliter 5 sessies van ongeveer 2u. Tarief: € 300,- excl. btw. Wil je eerst ontdekken wat ik je te bieden heb?