Workshops


Komende workshop:

Mini retreat Pilates en Creatief schrijven

“Uit je hoofd, in je lijf, in je creativiteit!”

Ben je toe aan een middagje rust en ontspanning voor jezelf? Wil je lekker bewegen en je creativiteit laten stromen? En wil je spelenderwijs verrast worden met meer inzichten over jezelf? Dan is de workshop pilates en creatief schrijven wat voor jou.

Bloeien in de Lente

Geïnspireerd op het thema ‘bloeien in de Lente’ onderga je tijdens deze mini retreat pilates en creatieve oefeningen aan.  Dompel jezelf onder in frisse en creatieve energie.

“Het water ruist

In de oude stenen put,

En een rimpelende spiegel

Kaatste de helder blauwe lucht terug.

De rivier buldert

Aangezwollen door late voorjaarsregen”

Gedicht van Liu Zihui, Song Dynastie, 960-1278 n. Chr.

Over de docenten en de workshop

Docent Tanja van den Akker geeft sinds 2017 wekelijks pilateslessen bij Studio YourBalance in Tiel. Als echte liefhebber heeft ze bij verschillende instituten pilates opleidingen afgerond. Momenteel breidt ze haar vaardigheden uit aan de AALO in de opleiding Klassiek Pilates level 2. De mini retreat start met een 75 minuten durende pilates sessie. Tanja neemt je mee in de zachte, activerende bewegingen om uit je hoofd, in je lijf en in je creativiteit te komen. Helemaal voorbereid voor het creatief schrijven.

Docent Sasja Ras verzorgt het creatief schrijven. Zij is creatieve bewustzijnscoach en volgt de kunstopleiding aan de vrije academie ’t Pad in Opheusden. Aan de hand van een woord, een mooie zin, of een gedicht neemt zij jou mee in de creatieve opdrachten. Creatief schrijven is spelen met taal. De kunst is om niet lang na te denken, maar te luisteren naar je pen. Je hoeft geen schrijfervaring te hebben om mee te kunnen doen. We gaan lekker spelen!

Praktische zaken:
Datum: 18 maart 2023
Tijd: 13:00-17:00u, inloop van 13:00u, start 13:30u
Locatie: Studio YourBalance, Burgemeester Meslaan 85, Tiel
Voor meer informatie en aanmelden: sasja@so-suleika.nl